Način plaćanja

NAČIN PLAĆANJA

VIRMANOM/UPLATOM NA RAČUN:

Virmansko plaćanje preporuča se pravnim osobama kojima je potreban R1 račun. Odabirom tog načina plaćanja, kupac će nakon što naruči traženi proizvod primiti predračun (faksom ili e-mailom), a Naklada Pavičić će mu nakon registracije uplate poslati pošiljku i R1 račun. Uplata na račun preporuča se privatnim osobama kojima nakon zaprimljene narudžbe stiže e-mail s ponudom za plaćanje (e-banking, uplata u banci, pošti itd.).

PODACI ZA UPLATU:

Naklada Pavičić d.o.o.

Ulica Sv. Mateja 81, Zagreb

OIB 87050733787

IBAN HR6123600001101422535

POUZEĆEM:

Ovaj oblik plaćanja znači da se naručeni artikli plaćaju gotovinom pri preuzimanju pošiljke (za područje Republike Hrvatske).

DOSTAVA I TROŠKOVI

Naručeni proizvodi pakiraju se tako da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (djelatnicima tvrtke koja vrši dostavu). Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave. Ako kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka. Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku. Prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija. Nakon zaprimanja te potvrde prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku u roku od 7 (sedam) radnih dana. Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

ISPORUKA POŠTOM

Naklada Pavičić vrši isporuku svojih knjiga preko Hrvatske pošte. Za eventualnu hitnu isporuku, moguća je dostava HP expressom.

Troškovi slanja (redovna pošiljka)

Republika Hrvatska:

Do 33,18 € (249,99 kn) –   4,65 € (35,00 kn)

Od  33,19 € (250,00 kn) – Besplatna dostava

Europska Unija

11,95 € (90,00 kn)

Europske zemlje izvan EU

14,60 € (110,00 kn)

Ostatak svijeta

17,92 € (135,00 kn)

Troškovi za posebne dostave (HP Express npr.) i veću količinu naplaćuju se po drugačijim tarifama!

Reklamacije

Za sve eventualne reklamacije kontaktirajte nas na:

Tel: +385 1 66 01 993
E-mail: naklada-pavicic@zg.t-com.hr

ili pismenim putem na

Naklada Pavičić d.o.o.
Ulica Sv. Mateja 81
10010 Zagreb